Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Burtakas, atpūtas komplekss

Burtakas, atpūtas komplekss

Burtakas, Straupe, Straupes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4152
(+371) 29451234 - Direktore
(+371) 25933183
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Velnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties. Jūs varat izbaudīt: * Pirts priekus sākot no dižvientulības līdz ļoti lielai kompānijai, * Peldēties tīros baseinveidīgos dīķos un izbaudīt senču kublu arī aukstā ziemā, * Izjust nedaudz romantikas un pat atzīties kādam mīlestībā zem ūdenskrituma šļakatām. Bet, ja kāds vēlas pasportot? Lūdzu! Šeit ir sporta laukumi volejbolam, basketbolam, futbolam un vēl ko var sniegt Jūsu izdoma. Sportot var gan vienatnē, gan uzaicinot savus radus, draugus, kolēģus, jo vietas pietiek visiem. Ja Jūs neapmierina aktīvie sporta veidi, tad precizitāte var noderēt biljarda un novusa cienītājiem. Nu , ja tas vēl nē, tad šahs un domino jau arī atradīsies. Galu galā var jau nedarīt neko, tikai laiski zvilnēt saulītē un bezbēdīgi atpūšoties iegriezties bāriņā, pasēdēt pie ugunskura, pamakšķerēt Braslas upē(ja nu gadās kāda forele)un doties pie miera kādā mājiņā, kur gaida silta uzklāta gultiņa. Par ēšanu arī var nebēdāt. Par to lai rūpējas kādi citi Jūsu labā. Gardēžiem tiek piedāvāta „vien...maz...cuciņ...” vai kāds gards gabals no tās uz ugunskura liesmas. Ja pēc kārtīgām izklaidēm prasās ko asāku, tad Burtaku ugunskura zupa ir garantēta. Braucot viesoties pie mums , neaizmirstiet mājās bērnus, jo viņi šeit par garlaicību sūdzēties nevarēs. Kā jau rakstīts, ka ir omulīgas cenas. Cenas ir atkarīgas, ņemot vērā mūsu piedāvājumu un Jūsu vēlmes, gribēšanu, kā arī varēšanu. Jo Jūs vairāk gribēsiet, jo cenas paliks omulīgākas-tātad zemākas un patīkamākas. Zvaniet! Brauciet! Vienmēr visu var sarunāt. Burtakas savu nosaukumu ir guvušas no Burtakas ieža, kas ir redzams tieši te pat Braslas upes krastā. Mēs esam it kā ieskauti gan meža, gan upes ielokā, kur kaimiņu klātbūtne nav jūtama un var justies kā dieva ausī. Jūsu skatu priecēs izveidotais ūdenskritums ar kanāliem un strūklakām , kā arī vakarā sirdi sildīs mēnestiņš un uguntiņas, kas atspoguļojas dīķīšos.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Naktsmītnes    Lielpirts (Viesu nami) Skatīt vairāk   Piestātnes mājiņas (6-vietīgas mājiņas) Skatīt vairākTerases pirts (Pirtis) Skatīt vairākKubla pirts (Pirtis) Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle    Ēdināšanas pakalpojumi Bāri Skatīt vairāk   Biljards    Ūdens pīpes Bērnu rotaļu laukumi Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas    Ugunskura vietas    Nojume svinībām un pasēdēšanai    Vasaras terases Skatīt vairāk   Āra kamīni    Atpūta pie Braslas upes    Makšķerēšana Sporta spēļu laukumi    Volejbola laukumi    Futbola laukumi Sporta svētku organizēšana, vadīšana    Basketbola laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55030
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1609275


Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Visi banneri