Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lapsas, atpūtas bāze

Lapsas, atpūtas bāze

Vīksnas, Raņķu pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3326
(+371) 29135682
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Lapsas atrodas 6km no Skrundas, Kuldīgas virziena. Atklāts 2009. gada pavasari, sākotnēji piedāvājot tradicionālo viesu namu pakalpojumu klāstu: naktsmājas, pirti, baļļu, banketu zāli, telts vietas u.c., ko piedāvā jebkurš viesu nams, gan tuva, gan tāla apkārtnē. Tomēr, izvērtējot viesu vēlmes, rudenī piedāvājums krietni paplašināts par labu aktīvas atpūtas cienītajiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Virtuve Pirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Batuti Skatīt vairāk   Rodeļi    Izbraucieni ar kuģīti    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ūdenstūrisma maršruti Skatīt vairāk   Ūdenstūrisms Skatīt vairāk   Trošu ceļi Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Makšķernieku laivas (Laivas) Skatīt vairāk   Kanoe laivu noma, īre Skatīt vairāk   Velokartu noma Skatīt vairāk   Velosipēdu noma    Katamarānu noma, īre Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69195
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1542889


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Visi banneri