Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Deko Alianse, ziedu salons

Deko Alianse, ziedu salons

Elizabetes iela 14, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67282841
Pirmdiena08:00 - 19:00
Otrdiena08:00 - 19:00
Trešdiena08:00 - 19:00
Ceturdiena08:00 - 19:00
Piektdiena08:00 - 19:00
Sestdiena08:00 - 17:00
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Deko alianse, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003603610
Juridiskā adrese : Ropažu iela 60b - 1, Rīga LV-1006
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA "DEKO ALIANSE"

ZIEDU VEIKALS - svinībām mājās un svētkiem pilsētā!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedi Ziedi Sieviešu dienai (Ziedu pušķi) Skatīt vairākZiedu kompozīcijas Skatīt vairākGrieztie ziedi Ziedu saloni, veikali Skatīt vairākFloristika-ziedu dizains Skatīt vairākZiedu piegāde Ziedu somas (Floristu pakalpojumi)28 - 36 € Adventes vainagi Skatīt vairākDāvanu iesaiņošana, noformēšana Skatīt vairākDizaina elementi, objekti Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairākTērpa dekori Skatīt vairākZārka vāka noformēšana Skatīt vairākSēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairākSēru vainagi Skatīt vairākKāzu dekori (Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana) Skatīt vairākKāzu dekori Skatīt vairākLīgavas pušķis (Līgavu pušķi) Skatīt vairākKauzu automašīnas dekors (Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna) Skatīt vairākGaldu noformēšana Skatīt vairākMatu dekori Skatīt vairākLampas Skatīt vairāk   Ziedu lampas Skatīt vairāk   Gadalaiku lampas Skatīt vairākRotas    Kaklarotas    Auskari    Bižutērija
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50613
Meklēšanas rezultātos parādīts : 734550


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Visi banneri