Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Poligons DK, peintbols

Poligons DK, peintbols

Pogas, Dzimtmisa, Iecavas pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 22022053
Juridiskais nosaukums : Poligons DK SIA
Reģistrācijas numurs : 43603028027
Juridiskā adrese : E.Virzas iela 35, Iecava, Bauskas rajons, LV- 3913
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Izbaudi kārtīgu spēli,neskaties, kur ir lētāk,jo var gadīties ,ka pēc spēles būsi vīlies,BRAUC PIE MUMS...
Pie mums - vēl viens jauns laukums ar speciāli sagatavotu transportu!Tas viss 11.5 ha platībā-bijušajā karabāzē,ar nocietinātām ēkām,torņiem,bunkuriem un mežu!!!Organizējam atpūtu kolektīviem.Ērti piebraukt,liels stāvlaukums automašīnām,autobusiem.Kompānijās virs 20 cilvēkiem cena EUR 6.- par sākuma komplektu!!!

Vasarā piedāvājam: peintbolu, strītbolu,atrakciju "ūdensbumba", pludmales volejbolu, militāro šķēršļu joslu,orientēšanos pēc leģendas, telšu vietas, krievu pirtiņu ar nakšņošanas iespējām.

Mēs gaidām tieši Tevi, vienmēr laipni aicināts!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta spēļu laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Strītbols, strītbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   minifutbols (Minifutbols)1.5 € Skatīt vairāk   Peintbols7 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Karaoke Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākūdensbumba (Aktīvā atpūta) Skatīt vairāk   Orientēšanās Atpūta pie dabas~ 3 € Skatīt vairāk   Pludmales volejbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Peldvietas    Piknika vietas1.5 € Skatīt vairākmilitārā josla (Pasākumu organizēšana)no 7 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 127507
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1290214


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Visi banneri