Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ūdensdzirnavas, viesu nams

Ūdensdzirnavas, viesu nams

Ūdensdzirnavas, Strazdes pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 29172252
(+371) 29940066
(+371) 67808628
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena -
Ceturdiena -
Piektdiena -
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā 96km no Rīgas. Viesību zāle līdz 100 personām. Sauna ar baseinu līdz 40 personām 2-vietīgas istabas, 2-istabu numuri un "lux" numurs ar masāžas vannu un kamīnu. Komfortabla naktsmītne ar 15 viesu numuriem, gultas vietas līdz 120.
Ir iespēja aplūkot izgaismotu ūdenskritumu vakarā krēslas stundā, un Latvijā vislielāko Manteļu skursteni, kurā uz dzīvas uguns var pagatavot cepeti.
Vasaras lapenes. Airu laivas un peldvieta Dzirnavu ezerā. Sporta laukumi, kvadraciklu īre. Kāzu svinību organizēšana, karaoke.
Katru dienu darbojas krodziņš, kurā var gardi paēst.Telpas banketiem, konferencēm un citiem pasākumiem.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Luksa numuri92.49 € Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri49.8 € Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri56.91 €       Divistabu (4-vietīgi numuri)71.14 € Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri64.03 € Skatīt vairākKrogi Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākManteļskurstenis (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākMazā zāle pie pirts (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākPirtis35.57 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 121989
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1140065


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Visi banneri