Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB Siltumtehnika, veikals

SB Siltumtehnika, veikals

Latgales iela 444b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67813102 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67813107 - Katlu nodaļa
(+371) 67813108 - Kase
(+371) 67813113 - Santehnikas nodaļa
(+371) 67813101 - Fakss
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA „SB” ir stabils uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu un 26 gadu pieredzi apkures un santehnikas tirdzniecības un uzstādīšanas jomā. 

Mēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam.

Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.

Tirdzniecības centri dažādās Latvijas pilsētās, t.i. Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Jelgavā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika    Ūdens maisītāji    Dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Izlietnes    Podi       Keramiskie WC podi    Pisuāri    Bidē    Dušas komplekti Siltumtehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Malkas apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Siltās grīdas    Elektriskie sildītāji    Krāsnis un kamīni       Pirts krāsnis       Malkas krāsnis       Kamīni       Elektriskās pirts krāsnis    Dvieļu žāvētāji Ūdensapgāde un kanalizācija    Ūdens sildītāji un boileri    Ūdens attīrīšanas filtri    Ūdens apgādes sūkņi    Drenāžas sistēmas Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Solārās sistēmas, saules enerģija    Saules enerģijas katli    Saules kolektori Ventilācijas sistēmas un iekārtas    Skursteņi, dūmvadi Flīzes Vannas istabas mēbeles Pirts aksesuāri Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Masāžas paneļi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53628
Meklēšanas rezultātos parādīts : 941271


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Visi banneri