Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, Šķipi, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 29139680
Juridiskais nosaukums : Z/s LIEPAS
Reģistrācijas numurs : 41501009582
Juridiskā adrese : Krāslavas novads, Aulejas pagasts, Šķipi
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Brīnišķīga vieta kāzu svinību, semināru, jubileju, banketu un sporta spēļu rīkošanai vai mierpilnas atpūtas baudīšanai. Viesu nami ‘’Pingvīns’’ un ‘’Mazais ronis’’ katrs piedāvā plašas telpas līdz 120 personām un nodrišina 70 gultas vietas labiekārtotās istabiņās un numuros. Iespējama klusa, romantiska atpūta brīvdienu namiņā kādā no teritorijā esošajam salām vai brīvdienu namiņā pie upes. Piedāvajam ēdināšanas pakalpojumus, laivu nomu un telts vietas, kā arī iespēju pasūtīt pirti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Naktsmītnes    Viesu mājas Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas       "Annas salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Artūra salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Upes māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākPludmales pirts (Pirtis) Skatīt vairākPingvīniņš (Pirtis) Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Banketu zāles un telpas svinībām Kāzu svinību organizēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Telšu vietas    Piknika vietas    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Atpūta pie Leja ezera (Atpūta pie ūdens) Laivu noma, īre Ēdināšanas pakalpojumi Galdu klāšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 267369
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1603503


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri