Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Melturi, viesnīca

Melturi, viesnīca

Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4139
(+371) 29267224
Rezervēt naktsmītni ar - >> Ātrā rezervācija (rezervation)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja Melturi atrodas Gaujas Nacionālā Parka teritorijā, Amatas upes krastā 400 metru attālumā no Rīgas – Veclaicenes šosejas (Pleskavas), ~ 10 kilometru attālumā no Žagarkalna, Ozolkalna (Cēsīs), Līgatnes kalna (Līgatnē), ~ 20 kilometru attālumā no Kaķīškalna, Kordes trases, Siguldas pilsētas trases (Siguldā), Reiņa trases (Krimuldā)

Viesu mājā ir 12 numuriņi ar vienguļamām un divguļamām gultām. Viesu mājā var nakšņot 25 viesi. Ģimenēm ar bērniem ir iespējams numuros ievietot papildus gultas.

Viesu mājā varat baudīt gardas brokastis un vakariņas iepriekš pasūtot.

Viesu māja ir piemērota cilvēkiem, kuri vēlas baudīt mieru, klusumu dabā un ģimenēm ar bērniem. Tiek piedāvāta draudzīga vide un draudzīgas cenas. Varat jauki pavadīt laiku spēlējot biljardu, galda spēles, šautriņas un novusu, pastaigājoties pa mežu. Pirts ar kamīnzāli un baseinu.

IR ATLAIDES!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Šautriņas2 € Skatīt vairāk   Sporta laukumi    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Novus2 € Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Biljards3 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk      Numuriņi ar ērtībām (2-vietīgi numuri)32 € Skatīt vairāk      numuriņi bez ērtībām (1-vietīgi numuri)10 € Skatīt vairāk      numuriņi bez ērtībām (2-vietīgi numuri)20 € Skatīt vairāk      Ģimenes numurs (2pieaugušie + 3 bērni) (2-vietīgi numuri)55 € Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Kamīnzāles60 € Skatīt vairākGaldu klāšana Skatīt vairākPiknika vietas2 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie upēm Skatīt vairāk   Atpūta pie Amatas upes kamīns dinozaurs (Piknika vietas)2 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 175992
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1428842


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Visi banneri