Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 29195412
(+371) 26345638
Juridiskais nosaukums : Zāģkalni ZS
Reģistrācijas numurs : 46101015273
Juridiskā adrese : Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas rajons, LV-3319
Banka : AB "Swedbank" HABALT22
Konta numurs : LV95HABA0551037094114
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

• ZS "Zāgkalni" atrodas Usmas ezera dienvidu galā, un ērtākā piebraukšana tai ir no Rendas puses (Rīgas - Kuldīgas šoseja, pagrieziens pa labi pirms Abavas tilta Rendā).

• "Zāgkalnu" saimnieki spēs piedāvāt lielisku atpūtu makšķerniekiem un viņu ģimenēm gan vasarā, gan - to īpaši uzsverot - arī ziemā. Visas guļbaļķu mājiņas ir apsildāmas, un, protams, arī pēršanās lauku pirtī pēc uz ledus pavadītas dienas nav ar zeltu atsverama.

  • Iespējams rīkot lielākus pasākumus - darba kolektīviem,sporta spēlēm, kāzām u.c. JAUNUMS ! Telts-nojume līdz 120 cilvēkiem. Ir sadarbība ar galdu klājējiem.

• Šeit būs ko darīt gan makšķerniekiem, gan viņu ģimenēm - kamēr vieni copē, citi vasarā var vizināties ar kuteri vai iemēģināt ūdensslēpes un citas ūdens atrakcijas, ziemā - slidot un slēpot, savukārt rudenī saimnieki parādīs lieliskas sēņu un ogu vietas vai ar kuteri izvizinās lieliskā ekskursijā pa ezeru. Varēsiet kūpināt un citādi sagatavot noķertās zivis pēc īpašām "Zāgkalnu" saimnieku receptēm.

Ir iespējams doties arī IZJĀDĒ gan pa mežu takām,gan gar ezeru, gan ir iespēja pamācīties jāt aplokā. Ir iespējami regulāri treniņi iesācējiem.Kopš 2009. gada esam sākuši rīkot arī zirgu sacensības. Droši varat braukt arī ar savu zirgu un palikt pie mums brīvdienu mājiņās, Jūsu zirgam tiks nodrošināts bokss un ēdināšana.

• Vienīgais, ko īpaši der ielāgot ikvienam še atpūsties gribētājam, ir tas, ka, plānojot apciemot "Zāgkalnus", der pieteikties nedēļu, divas iepriekš - gan ziemā, gan vasarā. Šāda lieliska vieta, nudien, tukša nestāv.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi       Dižā māja (Viesu nami) Skatīt vairāk      Lielā māja (Viesu mājas) Skatīt vairāk      LIELĀ PIRTS (Viesu mājas) Skatīt vairāk      MAZĀ PIRTS (Viesu mājas) Skatīt vairāk      Vasaras māja (6-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk      Telšu vietas Skatīt vairāk      Treileru pieslēgums Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPiknika vietas Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Ūdensslēpošana, ūdensslēpes Skatīt vairāk   Ekskursijas pa Usmas ezeru ar motorlaivu Skatīt vairāk   Izbraucieni ar motorlaivām Skatīt vairāk   Pūslis aiz motorlaivas    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Sporta un tūrisma inventāra noma    Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk      Jāšanas sacensības - konkūrs Skatīt vairāk   Šūpoles Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem       Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi Skatīt vairāk   Zivju kūpināšana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairākGuļbūvju ražošana, celtniecība, izgatavošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 232155
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2569450


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Visi banneri