Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smiltenes tehnikums

Smiltenes tehnikums

Kalnamuiža 10, Smiltenes pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 64772567
(+371) 64707653
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

PIKC “Smiltenes tehnikums” piedāvā mūsdienīgā vidē, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, apgūt darba tirgū pieprasītas profesijas.

Iespējas veidojam mēs paši! 2020./2021.mācību gadā aicinām:

audzēkņiem ar pamatizglītību četru gadu laikā apgūt profesijas:

  • veterinārārsta asistents;
  • viesmīlības pakalpojumu speciālists;
  • pavārs;
  • konditors;
  • ceļu būvtehniķis;
  • automehāniķis;
  • hidrobūvju būvtehniķis;
  • būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķis;
  • lopkopības tehniķis;
  • transportbūvju būvtehniķis.

audzēkņiem ar vidējo izglītību pusotra gada laikā apgūt profesijas:

  • lopkopības tehniķis;
  • būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķis;
  • hidrobūvju būvtehniķis;
  • viesmīlis.

audzēkņiem no 17 gadu vecuma pēc 9.klases gada laikā apgūt arodizglītības programmas:

  • ceļu būves strādnieks;
  • kokapstrādes iekārtu operators.

Izvērstāka informācija par mācību iespējām pieaugušajiem – www.smiltenestehnikums.lv

Tehnikuma audzēkņi pilnveido savas profesionālās zināšanas ar jaunākajām iekārtām aprīkotā skolas veterinārajā mācību klīnikā, viesnīcā “Kalna ligzda”, mācību restorānā, simulatoru klasē “ceļiniekiem” un audzēkņu pašu būvētajā mācību poligonā.

Veterinārā klīnika, viesnīca “Kalna ligzda” un skolas mācību restorāns piedāvā pakalpojumus arī vietējiem iedzīvotājiem. Līdz ar to jaunieši mācās darba vidē. Skolas paspārnē darbojas mājamatniecības centrs, kas tūristiem piedāvā dažādas rokdarbu darbnīcas un maizes cepšanu pēc sentēvu receptēm.

Smiltenes tehnikumam ir sadarbības partneri – respektabli uzņēmumi Latvijā, Francijā, Spānijā, Anglijā, Kiprā, Maltā, Itālijā un citās valstīs, kas jauniešiem nodrošina daudzpusīgas profesionālās kvalifikācijas prakses iespējas.

Audzēkņi var attīstīt talantus dažādos pulciņos. Tehnikumā darbojas jauniešu amatierteātris “Dramis”, vokāli instrumentālais ansamblis “Bultas” un "Sudraba spārni", vokālais ansamblis, koris, deju kolektīvs, kartinga komanda un dažādi sporta pulciņi.

Audzēkņi saņem stipendiju. Dzīve labiekārtotā, renovētā dienesta viesnīcā maksā tikai 8,50 EUR mēnesī.

Informācijas diena: 23.aprīlī, plkst. 11:00

Vairāk par Smiltenes tehnikuma mācību programmām – www.smiltenestehnikums.lv

Skolai ir struktūrvienība Alsviķos. Izvērstāka informācija: šeit

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība    Būvniecība       Hidrobūvju būvtehniķis (meliorators) Skatīt vairāk      Ceļu būvtehniķis Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi, serviss       Ēdināšanas pakalpojumu speciālists Skatīt vairāk      Pavārs Skatīt vairāk      Konditors Skatīt vairāk   Viesnīcu pakalpojumi       Viesnīcu pakalpojumu speciālists Skatīt vairāk   Veterinārmedicīna       Veterinārārsta asistents Skatīt vairāk   Transports       Celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis Skatīt vairāk   Autotransports       Automehāniķis Skatīt vairāk   Grāmatvedība       Grāmatvedis Skatīt vairāk   Tūrisma pakalpojumi Mācības neklātienē
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20086
Meklēšanas rezultātos parādīts : 121148


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Visi banneri