Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara iela 5, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 80205805
(+371) 67276591
Juridiskais nosaukums : Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Reģistrācijas numurs : 90000809720
Juridiskā adrese : Jāņa Asara iela 5, Rīga, LV-1009
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža - mūsdienīga, stabila un pieprasīta - šodien un rīt!

Misija

Koledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību.

Vīzija

Koledžas vīzija ir mūsdienīga, prestiža un atpazīstama izglītības institūcija veselības aprūpes un sociālās labklājības jomā Latvijā un Eiropā.

Attīstības mērķi

Koledžas attīstības mērķi balstās uz vīziju, misiju un attīstības pamatelementiem – cilvēki, kvalitāte, ilgtspēja.

Mēs piedāvājam:

  • Kvalitatīvu medicīnas izglītību, augsti kvalificētus docētājus un modernu studiju vidi
  • Vairāk nekā 200 valsts apmaksātas budžeta vietas
  • Stipendiju: vienreizēju vai ikmēneša
  • Praksi veselības aprūpes iestādēs Latvijā un ārzemēs (Erasmus / Nordplus programmu ietvaros)
  • Iespēju pārstāvēt koledžas studentu intereses, realizēt idejas un organizēt pasākumus, iesaistoties Studentu Pašpārvaldē

Studiju un mācību programmas:

  • ĪSĀ CIKLA PROFESIONĀLĀS AUGSTĀKĀS IZGLĪTĪBAS STUDIJU PROGRAMMAS:

Ārstniecība (ārsta palīgs)

Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs)

Ārstnieciskā masāža (masieris)

Farmācija (farmaceita asistents)

  • ARODZIGLĪTĪBAS PROGRAMMA:

Māszinības (māsas palīgs)

  • PROFESIONĀLĀS VIDĒJĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMA:

Zobārstniecība (zobārsta asistents)

Uzņemšana 2024./2025. akadēmiskajam gadam sāksies:

  • elektroniski www.rcmc.lv no 2024. gada 1. jūnija
  • klātienē J.Asara ielā 5 no 12. jūlija
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība    Ārstniecība       kvalifikācija - Ārsta palīgs Skatīt vairāk      kvalifikācija - Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs Skatīt vairāk   Ārstnieciskā masāža       Kvalifikācija – masieris Skatīt vairāk   Farmācija       Kvalifikācija – farmaceita asistents Skatīt vairākArodizglītība    Arodizglītības programma "Māszinības"       Kvalifikācija – māsas palīgs Skatīt vairākProfesionālā vidējā izglītība    Zobārstniecība       Kvalifikācija – zobārsta asistents Skatīt vairākTālākizglītība Erasmus+ (Izglītības apmaiņas programmas)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20369
Meklēšanas rezultātos parādīts : 127075


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri