Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pīlādži, stādaudzētava

Pīlādži, stādaudzētava

Pīlādži, Kalnabeites, Siguldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29187532
(+371) 29468507
(+371) 26320208
Apraksts

SANDRA UN JĀNIS ZILVERI. Saimniecība dibināta 1990. gadā un visu pastāvēšanas laiku nodarbojusies ar augļkopību. Mūsu mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem gan piemājas dārzu kopējus, gan komercdārzniekus. 1996. gadā pirmie Latvijā uzsākām audzēt augļu koku un ogulāju stādus konteineros, kā arī slēgt līgumus par stādu audzēšanu komercdārziem. Katru gadu izaudzējam 15000 – 20000 augļu koku un ogulāju stādus. Nelielos daudzumos arī dekoratīvos stādus. Mūsu produkciju var iegādāties uz vietas kokaudzētavā, kā arī daudzos dārzu centros Vidzemē un Rīgā. Mūsu stādi ziemā glabājas speciālā pagrabā, kur temperatūra nenoslīd zem -7 grādiem, līdz ar to tie necieš ne no sala, ne saules apdegumiem, tādēļ varam garantēt labu stādu kvalitāti arī pavasarī. No augusta līdz martam piedāvājam mūsu dārzos audzētus dažādu deserta šķirņu ābolus un bumbierus, kuru kvalitāti nodrošina vidi saudzējošā, integrētā audzēšanas sistēma. Pie reizes varat iegriesties mūsu vīnotavā, nogaršot un iegādāties dažādus dzērienus. STRĀDĀJAM Aprīlī un Maijā Pirmdienās-piektdienās 8.00-18.00 Sestdienās 9.00-15.00 Pārējos mēnešos Pirmdienās-piektdienās 8.00-16.00 Par citiem laikiem iespējams vienoties telefoniski.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzs un sēta Stādaudzētavas Skatīt vairākKokaudzētavas Augļkopība Augļu koku stādi    Ābeles Skatīt vairāk   Bumbieres Skatīt vairāk   Plūmes Skatīt vairāk   Ķirši    Skābie ķirši    Saldie ķirši Skatīt vairākOgulāju stādi Skatīt vairāk   Zemeņu stādi Skatīt vairāk   Avenes Skatīt vairāk   Upenes Skatīt vairāk   Smiltsērkšķi Skatīt vairāk   Upenes    Mājas pīlādži Skatīt vairāk   Kazenes    Jāņogas Skatīt vairākDekoratīvie āra augi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 85614
Meklēšanas rezultātos parādīts : 562523


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri