Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aivars-K, akmens apstrāde

Aivars-K, akmens apstrāde

Saulrītu iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127461
(+371) 26410255 - kapakmeņi, kapuvietu ierīkošana
(+371) 64134516 - oriģinālas dāvanas
Pirmdiena -
Otrdiena09:00 - 17:00
Trešdiena09:00 - 17:00
Ceturdiena09:00 - 17:00
Piektdiena09:00 - 17:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena09:00 - 17:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Akmens meistara rokās pārvēršas dzīvē pielietojamās lietās: kapu pieminekļos, plāksnītēs, apmalēs, pakāpienos un citos akmens izstrādājumos. Mūsu kopīgā darba rezultātā vienkāršs akmens pārtop dekoratīvā skulptūrā. Katram klientam pilnīgi individuāla pieeja ar oriģinālām idejām un risinājumiem. Sniedzam konsultācijas par kapu vietu iekārtošanu, kā arī akmeņu pielietošanu ainavā un interjerā. Veiksmīgu Jūsu ideju realizāciju! Ar cieņu, "Aivars-K"
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairākAkmens skulptūras,orģinālas dāvanas (Dārza skulptūras un vides objekti) Skatīt vairākAkmens un metāla interjera elementi Skatīt vairākAkmens soli un galdi Skatīt vairākAkmens kāpnes Skatīt vairākPastkastītes Skatīt vairākStrūklakas Skatīt vairākGaismas ķermeņi Skatīt vairāk   Skulpturāli kapu pieminekļi Skatīt vairākLaukakmeņu pieminekļi (Dabīgu akmeņu kapu pieminekļi) Skatīt vairākKapu pieminekļi no zāģētām akmens plāksnēm Skatīt vairākAkmens apstrāde Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106569
Meklēšanas rezultātos parādīts : 494592


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Visi banneri