Laimes ligzda, leisure complex

Description

Ja gribat atpūsties, izklaidēties vai pasportot, brauciet uz Laimes ligzdu. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu.

Atpūtas komplekss atrodas 80 km no Rīgas un 8 km no Cēsīm- gleznainā Vidzemes lauku ainavā.Tikai 10 minūšu braucienā no mums ir Žagarkalns un Ozolkalns. Guļbūves ēka atrodas starp pakalniem un mežiņiem, kuri spoguļojas 5 dīķos. Viesu nama lielajā mājā ir divas zāles, pirts ar malku kurināma, pie kuras ir arī baseins.Viesus izvietojam gan divvietīgās istabiņās, gan arī uz papildvietām. Mums tagad ir 48 gultas vietas un līdz 70 ar papildvietām.

Latviskus un saprotamus ēdienus no vietējiem produktiem gatavo "Lustīgie Meistari" jebkuram atzīmēšanas cienīgam pasākumam. Viesību zālē ir iespēja uzņemt 65 viesus.

Ja esat neliela draugu kompānija, kam kas svinams, vai vienkārši gribat atpūsties no pilsētas steigas - jūsu rīcībā kamīnzāle līdz 30 vietām, pirts un mājīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, jo Žagarkalna slēpju trase no mums ir tikai 7 kilometrus. Ja vēlaties sarīkot ballīti savam darba kolektīvam – varat noīrēt visu kompleksu ( lielā zāle, kamīnzāle, pirts un 25 guļvietas istabiņās). Mēs saklāsim svētku galdu, atbilst Jūsu vēlmēm, piedāvājam gan tradicionālu, gan eksotisku ēdienkarti.

Kas gan var būt labāks par kāzām ”Laimes ligzdā”? …. Tikai svinamais datums jārezervē ļoti savlaicīgi.

Atsevišķas istabiņas (katra ar savu nosaukumu) romantikas cienītajiem varam izīrēt tikai darba dienās, vai svētdienas vakaros.

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 116689
    Showed in search results : 793101
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    Baltijas pinumi
    Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
    Reiss, car service
    Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
    Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
    Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
    Volmārcentrs, SIA
    Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC milling and laser engraving company in Preili. We offer a full range of services: design development, milling, engraving and further processing. We produce various wooden products: boards, hangers, boxes, candlesticks, clocks, decorative panels, medal holders, seasonal and wedding wooden decorations, etc. Materials to be processed: plywood, wood - pine, spruce, oak, ash, MDF, foamed PVC sheets, plastic, organic glass, monopoly carbonate, foam.
    Kalna ligzda, hotel
    Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
    Ziedu Dīva, flower studio
    Ziedu Dīva, flower studioCreative and lovingly made works that make the heart happy, for any holiday and everyday life. With pleasure, we can help fulfill wishes and color the holidays, turn dreams into reality!
    Zaļie ābolīši, guest house
    Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma