Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Skārdnieks L

Parku iela 36, Ludza, Ludzas novads, Latvija, LV-5701
(+371) 65722092
 
AllOffers
Products, services, keywordsMetal working

JS WoodMagic , woodworking
JS WoodMagic , woodworkingKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Jaunmoku pils, hotel
Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
Titan, fitness club
Titan, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Maripol, SIA, hat and fur coat salon
Maripol, SIA, hat and fur coat salonEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworking
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworkingWooden accessories for your kitchen, home, sauna, garden, as well as everything else, from wooden spatulas and spoons, to a portable sauna and barrel, which can be heated all year round.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
Neptūns, restaurant
Neptūns, restaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Embūtes muiža, guest house
Embūtes muiža, guest houseNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Svētku pils, guest house
Svētku pils, guest houseViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri