Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Raunas ceplis

Raunas ceplis

Ķieģeļceplis, Raunas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4131
(+371) 64100338
(+370) 29412265
(+371) 64100304
 
AllOffersGalleryMap
Description
Dodoties pa Vidzemes šoseju Smiltenes virzienā, ir autobusa pietura "Ķieģeļceplis". Nezinātājs pabrauks garām, bet zinātājs apstāsies, lai iegrieztos palūkot, kas jauns un neparasts top keramikas ražotnē Raunas ceplis. "Raunas cepļa" izstrādājumiem ir neierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC. Ja trauki ir individuāli veidoti, tajos ir arī darinātāja paraksts. Agrāk caurumotos podus orhidejām veda no Polijas, tagad tādi, turklāt dažādos toņos un izmēros, top Raunā. Pēdējā laikā tur veido īpaši lielus podus apjomīgiem augiem un telpām. Interesants produkts ir interjera sienu apdares flīzes no māla, kas izskata ziņā līdzinās ķieģeļiem. Ražojot piedomāts arī par stūriem, kas jo aktuāli ir logu apdarē. Ne mazāk svarīgs ir flīžu šuvojums. To dažādie stili, kas parādīti produkcijas ekspozīcijas zālē, rosina oriģinālus interjera risinājumus, atklājot mākslīgo ķieģeļu pielietojuma daudzveidību. Lai gan neviens no uzņēmumā strādājošajiem sešiem cilvēkiem nav akadēmiski skolots mākslinieks vai profesionāls dizainers, Raunas māla izstrādājumiem piemīt oriģinālitāte, skaistums un gaumīgums. Nekāda liela noslēpuma šai apstāklī nav – visi liek galvas kopā, izspriež dažādas iespējas, un tad jau izšķiļas arī rozīnītes.
Gallery
OffersProducts, services, keywordsCeramics more details   crockery more details   Pots more details   Vases more details   Jug more details   Beer mugs    Design elements more detailsStove opening
Map

Statistics:
Fully viewed : 238830
Showed in search results : 266384


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Stonecutter Modris Bērziņš offers borings in the stone, elements of fire place, works of art - sculptures. Makes granite tombstones, margins. Design elements for garden.
Debesu bļoda, guest house
Debesu bļoda, guest houseDebesu bļoda in Ogre region, 40 km from Riga invites to celebrate festivities, offers night lodgnings, banquet hall, bathhouse, SPA bath, sports ground. In winter - skiing and skating.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Gaujas Lukss, café - banquet hall
Gaujas Lukss, café - banquet hallKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Latroof Ltd, SIA, roofing surfaces
Latroof Ltd, SIA, roofing surfacesLatroof. Roof covering materials, metal tiles, profiled lathes for roof and walls. Bitumen tile roofs, polymer-bitumen roll materials.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsCraft camera certified master H.Jākobsons invites to visit free of charge amber workshop and to aquaint with amber processing as well as to feel the magical influence of amber.
Beach Hotel Liepāja, hotel
Beach Hotel Liepāja, hotelYou are welcome to Beach Hotel Liepāja! Located in two floors, 23 rooms in rich tones! We a are in a wind blow from the seam two wind blows and You are in Rožu Square!
Visi banneri