Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Baltijas pinumi

Baltijas pinumi

Pīlādžu iela 13, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2166
(+371) 29119637
(+371) 29557369
(+371) 67933595
 
AllOffersGalleryVideoMap

Galerija


Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technologies is a company that has been operating in its industry for 10 years. We work with certified equipment and materials. We cooperate with the largest manufacturers who have been tested and proven themselves on the Latvian market for many years. We will find the best solution for both a small private house and a large project.
Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaDentists. Dental services. Children's dentistry. Stomatology (dentistry). Art restoration of teeth. Dentures.
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Vanna vannā
Vanna vannāAcrylic bath casings are produced in Latvia, the bathes are produced from 6 mm thick acrylic polymer sheets.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stone
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stoneMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Bea aizkaru centrs, salon
Bea aizkaru centrs, salonCurtain saloon Bea. Curtain and table cloth fabrics, nippers, rullo, vertical and horizontal blinds, accesories and sewing accesories.
Visi banneri