Valmieras piens AS, Rūjienas pienotava, factory

  • Upes iela 5/7, Rūjiena, Valmieras novads, Latvija, LV-4240
  • (+371) 64263454
Products, services, keywords
Map
    Aivars-K, working of stone
    Aivars-K, working of stoneStone processing. Ware of metal and stone, interior elements, garden sculptures, tombstones, fountains, lights, stone benches and tables..
    D.C.S. SIA, moving services
    D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Poligons DK, paintball
    Poligons DK, paintballPoligons DK Paintball, extreme environment in the war base with additional hurdles! Russian bathhouse.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Petarde LTD, pyrotechnics
    Petarde LTD, pyrotechnicsPetarde offers to organize a nice firework for the most significant moments - family festivities, Christmas, New Year, state festivities, company festivities, jubilees, presentations, etc.
    Stādu placis Lielvārde, territory improvement, planting
    Stādu placis Lielvārde, territory improvement, plantingSietiņš GO. Projection of landscapes and plants, greening. Car tyres. Tyre repair, balancing.
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
    Dzirnavu 90
    Dzirnavu 90Bathhouse construction, projecting, building, Chinese and Italian mosaics, individuals orders, all types of steam bathhouses, real Russian bathhouses, furnaces and fire places.
    Lux Riga, SIA
    Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
    Marteks noma, car service
    Marteks noma, car serviceMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma