Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Sencis, veikals

Bajāri, Kaive, Sēmes pagasts, Tukuma novads, Latvija
(+371) 63172494
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries

Statistics:
Fully viewed : 5614
Showed in search results : 28962
View in catalog : Groceries


Svētku mode, sewing salon
Svētku mode, sewing salonŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Veido sevi, studio
Veido sevi, studioStudio Veido Sevi - a meeting place for ballet, motion and music lovers.
Krauklīši, guest house
Krauklīši, guest houseKrauklīši is a modern log construction with a large terrace at artificial pond. In the guest house there is TV/SAT, karaoke, bar, kitchen, spacious room for dances and banquets.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
DEVI, heat engineering
DEVI, heat engineeringDEVI is the only enetrprise in electric technical production sphere, which produces and improves electric heating cable and thermoregulator complex systems.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans. Production of different modification SAFES, metal DOORS - production, mounting and other production ofr houses and business.
LD apartamenti
LD apartamentiWelcom
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri