Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Oāze, veikals

Uzvaras iela 7, Bauska, Bauskas novads, Latvija, LV-3901
(+371) 63923804
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries

Statistics:
Fully viewed : 18926
Showed in search results : 30052
View in catalog : Groceries


Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Restauration of furniture and production, as well as production of stairs and doors, loghouses. Massive timber, veneered plywood, MDF, laminate. Products are tained, polished or colored, depending on the client's wishes.
Jolanta, hotel
Jolanta, hotelRecreation centre Jolanta, in Aluksne, offers comfortable and cozy hotel rooms. Sauna, swimming pool, banquet hall. Friendly prices.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Pīlādži, tree nursery
Pīlādži, tree nurseryFruit-growing. The aim is to provide with qualitative, in Vidzeme tried, homegrown fruit tree and berry bush plants.
Visi banneri