Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Latgales ceļš, veikals

Jātnieku iela 81, Daugavpils, Latvija, LV-5410
(+371) 65440169
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries

Statistics:
Fully viewed : 5663
Showed in search results : 27201
View in catalog : Groceries


Mauriņi, guest house
Mauriņi, guest houseGuest house Mauriņi is located in Allažu civil parish, about six kilometres from Sigulda. Mariņi is a two floor house with individual accomodations, fire place,swimming pool, bathhouse and festivity hall.
RIKON AC, air heat pumps, air-conditioners
RIKON AC, air heat pumps, air-conditionersCompany RIKON. Delivery of Panasonic air heat pumps and conditioners, assembling, guarantee and after guarantee maintenance. Wholesale.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art gallery
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art galleryNESTER CUSTOM is a creative workshop for the creation of designer furniture and unique sculptures made of metal. Car, motorcycle, power tools and other metal products are used as the basis for our products. Our company began to develop in the repair of wrecked cars and restoration of motorcycles, which we continue to do successfully and Today, in parallel creating authoring custom bikes.
Jaunmoku pils, hotel
Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAThe widest range of thermal insulation materials from the world's leading manufacturers, building materials, heating, plumbing and air conditioning solutions.
Baltā māja, guesthouse and cafe
Baltā māja, guesthouse and cafe"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Zemeņu krastiņi, country house
Zemeņu krastiņi, country houseZemeņu Krastiņi. Country house ar Ilzas-Geraņimovas lake. Lodging for night, bathhouse, swimming places, inventory rent.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri