Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Krīgens un Co IU, veikals

Vecvagari, Dunikas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3481
(+371) 63468748
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries

Statistics:
Fully viewed : 5972
Showed in search results : 25138
View in catalog : Groceries


AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materials
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materialsThree layer parquet, classical and exotic wood pulp, different types of rubber covers - for children play grounds, fitnes, training halls, shooting ranges and other sport floors.
Vaives, woodworking
Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Cheirons, veterinary clinic - pharmacy
Cheirons, veterinary clinic - pharmacyIn the clinic, we offer versatile veterinary assistance of all kinds for animals (dogs, cats, ferrets, rabbits, guinea pigs, hamsters, etc.) Diagnosis and treatment of diseases, vaccination, microchipping, surgical operations for animals (including castration, sterilization, tumor operations, bone fracture operative and conservative treatment, injuries, wounds, etc.) Laboratory analyses, X-ray, ultrasonography.
Bramaņi, guesthouse
Bramaņi, guesthouseGuest house,a bathhouse, amazing place for activities for 30 peoples. Lodging places, active relaxation. Relaxation in the country.
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
Sanders, guest house
Sanders, guest houseGuest house Sanders. Lodging for the night, for relaxation - wooden tub with ozone, bicycle rent, next to the guest house thsre is shop-cafe.
Lejasmalas, leisure complex
Lejasmalas, leisure complexHoliday houses and a bathhouse on the bank of Leja lake. A romantic recreation place on a desert island. Rooms for seminars and banquets. Places for tents and picnic.
Visi banneri