Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Šarlote, cafe

Piltenes iela 1, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 63323727
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsConfectionery, sweets

Statistics:
Fully viewed : 10273
Showed in search results : 19714
View in catalog : Confectionery, sweets


KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissForestry and garden machinery brands` Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered and Alpina manufactured power-saws, trimmers, brush cutters, mowing machines, tractors.
Jette, liberal arts
Jette, liberal artsHandicraft enterprise Jette. Make of decorative arts works and tradition maintaining. Leather artistic design works.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiWedding invitations, place cards, menu, personalized champagne, wedding garters, wedding ring bearer pillows etc wedding accessories. High quality handmade.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Jaunsvelmes, guest house
Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
Jerevan, hotel
Jerevan, hotelThe three-star 24-bed hotel Jerevan is for your services. Modern hotel situated near the town is surrounded by miraculous beauty of forests. It is a great place to have a rest and spend one’s time pleasantly.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsRRC Jaunķemeri – health gifted by nature! Locates in Jurmala, in the unique and healing resort conditions, which combine the reserved environmental entirety.
Visi banneri