Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Aprūpe mājās, bureau

Krišjāņa Barona iela 14, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63425065
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSocial care

Statistics:
Fully viewed : 7257
Showed in search results : 36608
View in catalog : Social care


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stone
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stoneMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Žuvine, fish restaurant
Žuvine, fish restaurantThe only fish restaurant in Palanga welcomes You at famous, renovated Basanaviciaus avenue. “Žuvinė“ is just few minutes away from the sea.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Puduri, leisure complex
Puduri, leisure complexRooms for weddings, banquets, conferences, seminars. A bathhouse. Cozy log building houses. A place for sport events.
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
Visi banneri