Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Vilnīšu pasta nodaļa

Varnaviči, Kaplavas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5669
(+371) 65644549
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPost

Statistics:
Fully viewed : 5201
Showed in search results : 33758
View in catalog : Post


Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Vaives, woodworking
Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Mālpils muiža, hotel
Mālpils muiža, hotelMālpils country seat offers spacious, different size rooms for conferences, seminars or banquets, for nice festivities or wedding - a splendid dancing hall, cigar hall with a wide outdoor terrace, restaurant hall, hunters' hall and winter garden.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Aiva plus, construction and repairs
Aiva plus, construction and repairsAiva plus. Building and repair works, facade insulation. Indoor and outdoor finishing work. Building material sale.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Vegetarian foods, food products
Vegetarian foods, food productsVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Svētku pils, guest house
Svētku pils, guest houseViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Vidi, guest house
Vidi, guest houseA rest place at the lake Sasmaka. A place for celebrations, sport event organization. Banquet hall and bathhouse.
Jaunarāji, camping
Jaunarāji, campingRest at the river Gauja.You could have a rest in the place surrounded by pines, at the river Gauja. You will have five comfortable houses with 8 sleeping places with a bathhouse and a banquet hall.
Visi banneri