Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

United Parcel Services pārstāvniecība, Latgales nodaļa

Imantas iela 18, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 67805650
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCourier services, goods delivery
Map

Statistics:
Fully viewed : 6169
Showed in search results : 38645
View in catalog : Courier services, goods delivery


Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Vidzemes logi, doors and windows
Vidzemes logi, doors and windowsVidzemes logi Ltd. manufactures energy effective, high quality PVC windows and doors. Reliable partner in construction and renovation.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars offers handmade production from linen and wool. The work is done on the old type loom, which can be seen in out door museums.
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Gintus, SIA, land surveying
Gintus, SIA, land surveyingLtd Gintus, land surveying, topography, minute planning, execution schemes, border plans.
Sutras Z/S, country house
Sutras Z/S, country houseZ/S SUTRAS offers rest in the country farm with a bath-house: rest at the are fire-place and fire, sport games, children entertainment and anniversary celebration.
Visi banneri