Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Cīravas lidlauks

Cīrava, Cīravas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 29435777
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSkydivingGlidingGliding

Statistics:
Fully viewed : 20766
Showed in search results : 134152
View in catalog : Skydiving


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Paradīzes, guest house
Paradīzes, guest houseViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveПредлагаем: мыльные массы, основы для шампуня, гель для душа и бальзам для волос, красители, перламутр (слюда), глиттер (глянец), пищевые ароматизаторы, эфирные масла, ароматизаторы, базовые и сливочные масла, формы для мыла, инструменты для мыловарения и упаковки.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB produces production of glass fiber. Production of outer swimming pools, boats, safety rafts, production of models and forms for concrete mouldings.
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPortable saunas - barrels, bathtubs. Boat rental for a trip on Abava, boating in Kurzeme, boat rental in Kandava, chauffeured transport from the end point of the boating to the place where you started the trip and left your means of transport. SUP board rental. Garden games.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri