Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Sanus, body aesthetics salon

Vecā ostmala 22, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29624881
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBeauty treatment

Statistics:
Fully viewed : 6395
Showed in search results : 33184
View in catalog : Beauty treatment


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Sauleskalns, bath
Sauleskalns, bathWe offer rooms for different kind of celebrations till 50 persons.Lodging for the night till 30 persons. A wet bathhouse with swimming pool. We lay tables for celebrations.
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scales
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scalesAll kinds of scales trade and repair. Scales for commerce, home, warehouse, medicine, stacking services, labs and much more.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS is a modern resort, compounded of three buildings. It is situated on the coast of Kursiu marios Lagoon in Pervalka, a small village of Neringa.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Eglieni, guest house
Eglieni, guest houseGuest house Eglieni invites to spend nice time and to enjoy healthy rest during all the year. Well equipped, cozy rooms, WiFi, bathhouse, karaoke, pond, hot tub. Riga - 30 min.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Visi banneri