Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
BENU aptieka, pharmacies

BENU aptieka, pharmacies

Lauku iela 6, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 67980038
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPharmacies
Map

Statistics:
Fully viewed : 7124
Showed in search results : 44893
View in catalog : Pharmacies


INETA LESĪTE, stylist
INETA LESĪTE, stylistLAK master-class visagist, stylist Ineta Lesīte. Consultations, clothing and accessories` purchasing in shops, make-up, training.
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Osteria, cafe
Osteria, cafeWe are a cafe in Aizpute. On weekdays, we offer a hot meal for lunch, as well as an extensive menu and elegant and beautiful table tops for celebrations including weddings, birthdays, and more.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Advertisement, print, presentation advertisement, design, visual advertisement, outfit print, ideas for advertisement.
Sanders, guest house
Sanders, guest houseGuest house Sanders. Lodging for the night, for relaxation - wooden tub with ozone, bicycle rent, next to the guest house thsre is shop-cafe.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
ANVI AM, SIA, workshop
ANVI AM, SIA, workshopANVI AM produces national costumes from 1994. Children linen clothes, table clothes, curtains, pillows, rocking chairs, hammocks. Available indvidual orders.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Visi banneri