Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rēzeknes tuberkulozes slimnīca, Ambulatorā daļa

Vipingas iela 2a, Rēzekne, Latvija, LV-4603
(+371) 64622530
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsOutpatient medical aid

Statistics:
Fully viewed : 7439
Showed in search results : 28718
View in catalog : Outpatient medical aid


SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the sea
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the seaRomantic weekend. Relaxation for all family, 16 comfortable and homey sleeping - places. Premises for celebration and banquet. Russian and Turkish bathhouses, jacuzzi.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Kļava
KļavaOn of Kļava new activities is a cooperation with a famous German wooden door manufacturer - a firm LEBO, that buys planed half-finished products for door caracas manufacture.
Līcīši, country yard
Līcīši, country yardSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
LEGALIA, juridical bureau
LEGALIA, juridical bureauJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Ances Dizains, apparel imprinting
Ances Dizains, apparel imprintingPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaVisitors to the daylily garden can see both beautiful daylilies and try a variety of homemade wines. Well, what could be better than both together? Flowers and wine ...
Visi banneri