Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Indāni, country house
Indāni, country houseThe country house,a bathhouse, a farm( biological agriculture). Riding on horses, excursions in the country farm. Ancient tools collection
Virškalni, ZS, territory improvement, planting
Virškalni, ZS, territory improvement, plantingZ/s Virškalni main occupation is working out greening projects and equipping gardens. As well as retail and wholesale of rose and other plants.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAThe company is engaged in the manufacture of monuments, stone garden sculptures and interior design elements.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri