Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Dzintarlāse, bišu drava

Dzintarlāse, bišu drava

Birzemnieki, Vecumnieku pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3933
(+371) 29878819
(+371) 68624828
 
AllOffersGalleryMap
Description

Grupām līdz 30 cilvēkiem tiek organizētas ekskursijas un degustācijas. Vispirms ir iespēja pastaigāties pa bišu dravu un apskatīt bišu stropus ar čaklajām un nenogurstošajām bitītēm. Tad var iepazīties ar ražotni. Medus apstrādes, stipro alkoholisko dzērienu un vīna ražotnes ir dažādās ēkās. Interesenti var apskatīt arī raudzēšanas un uzglabāšanas telpas. Pēc tam degustāciju zālē katrs var nogaršot, ko sirds vēlas. Papildus visiem saldajiem un stiprajiem kārumiem, saimnieki pacienā ciemiņus ar kādu kūku un tēju.

Atpūta svaigā gaisā - iespēja apvienot ekskursiju ar laika pavadīšanu brīvā dabā. Teritorijā ir lapenīte, kur omulīgi pasēdēt, grils šašliku cepšanai. Var arī kurināt ugunskuru un makšķerēt zivis nelielajā dīķī. Ir iespēja celt teltis.

Gallery
OffersProducts, services, keywordsTourism attraction sites
Map

Statistics:
Fully viewed : 992
Showed in search results : 7970


Arre, metal working
Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
4 Vēji, tavern
4 Vēji, tavernCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Akmeņkalis, SIA, working of stone
Akmeņkalis, SIA, working of stoneSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Terion, veterinary clinic
Terion, veterinary clinicVeterinary therapy, examination of pet diseases, complex vaccinations for dogs, cats, ferrets and rabbits; veterinary surgery: cat castration, cat sterilization and other operations; documentation necessary for traveling etc. (reasonable prices!).
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Kunči, guest house
Kunči, guest houseGuest house Kunči. For your recreation and entertainment hall with fire place (45 persons), bathhouse, platform for organization of festivities, bower for picnic.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri