Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Kokneses Miesnieka gardumi, store

Kokneses Miesnieka gardumi, store

1905. gada iela 33, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161987
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries
Map

Statistics:
Fully viewed : 5265
Showed in search results : 62479
View in catalog : Groceries


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Kalves, holiday house
Kalves, holiday houseA holiday house at the lake Kalvene.
Iks park, associations
Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Pētes, territory improvement, planting
Pētes, territory improvement, plantingSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars offers handmade production from linen and wool. The work is done on the old type loom, which can be seen in out door museums.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
BriedīšKrogs, tavern
BriedīšKrogs, tavernĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Visi banneri