Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Tēviņkalna vīna darītava, vīna darītava

Tēviņkalna vīna darītava, vīna darītava

16 km no Kandavas, Tēviņi, Zemītes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3135
(+371) 29106705
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHome Winemaking Wine tastingWinery
Map

Statistics:
Fully viewed : 5815
Showed in search results : 17030
View in catalog : Home Winemaking


Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Pagalmiņi, country house
Pagalmiņi, country houseLodgings for 15 people, a kitchen with equipment, a bathhouse, sauna, shower. A picnic house with a fireplace, boat rent, bike rent. We offer country products: vegetables, dairy products, black currants, oyster mushrooms.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Port Hotel, hotel
Port Hotel, hotelThe Port Hotel, surrounded by a pine forest, is located in Ādaži, one of the most beautiful and exclusive areas near Riga. The hotel features 29 modern and comfortable guest rooms on three floors with individual designs and all the amenities guests might need.
Zemeņu krastiņi, country house
Zemeņu krastiņi, country houseZemeņu Krastiņi. Country house ar Ilzas-Geraņimovas lake. Lodging for night, bathhouse, swimming places, inventory rent.
Ances Dizains, apparel imprinting
Ances Dizains, apparel imprintingPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri