Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

cappEli, SIA

Matīsa iela 81 - 9, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 26603055
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAssociations, foundations

Statistics:
Fully viewed : 2055
Showed in search results : 10518
View in catalog : Associations, foundations


Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Kokaudzētava Baltezers, arboretum
Kokaudzētava Baltezers, arboretumTo augment, grow and realize ornamental plants is Nursery Baltezers professional activity, there are more than 500 plant titles in our assortment.
Līgatne, rehabilitation center
Līgatne, rehabilitation centerR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Dalss & Co
Dalss & CoHome and garden products, flower bulbs, tubers, rhizomes, perennials in pots, hydrangeas, herbs, herbs, mushrooms, mycelium, tree seedlings. Home textiles, bedding, dishes and much more.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
URALA, guest house
URALA, guest houseReal Russian bathhouse. Rooms for festivities till 100 people. Great terrace with hot tub. Not far from Riga.
Vīteri, guest house
Vīteri, guest houseHoliday house at picturesque Adamova lake. A real country bathhouse. Near to it is Srkankalns skiing track with ski lift. Excursions to the near hadicraft men.
Jaunmoku pils, hotel
Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projects renders service in planting of greenery and improvement. "From project till blossoming garden".
Visi banneri