Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Pārtikas amatnieku sēta, store

Pārtikas amatnieku sēta, store

Pasta iela 41, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 27097555
 
AllOffersVideo
Products, services, keywordsGroceries

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Annas, gathering house
Annas, gathering houseAnnas. Nice interior made of natural materials, which gives you possibility to spend nice time in cozy atmosdphere with log house and terrace and to have nice bathing in nice bathhouse heated with firewood.
Rūķīši, guest house
Rūķīši, guest houseRūķīši, guest house in Murjāņi. Recreation at the Gauja, lodgings for night, bathhouse, banquet hall, places for tents.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas country seat. SPA complex, bathhouse, lodgings for night, conference and banquet halls, recreation in nature.
Pārcelšanās24.lv, moving services
Pārcelšanās24.lv, moving servicesPārcelšanās24.lv offers various moving services throughout Latvia and Europe.
Visi banneri