Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Gullwing AL

Gullwing AL

Brīvības gatve 214m - 208, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26571028
 
AllOffersVideoMap
Description

Raidījumā "Veiksmīgs uzņēmējs" stāstām par lieliem un maziem uzņēmumiem, meklējam un noskaidrojam, kur slēpjas viņu panākumu atslēga un kāda ir viņu veiksmes formula! Par brokastīm parūpēsies un veselīga dzīvesveida smalkumiem stāstīs individuālais fitnesa treneris Mikus Embrekts! kurš gatavojot veselīgas un gardas brokastis, stāstīs par veselīga uztura nozīmi mūsu ikdienā. Savukārt pašmāju slavenības ļaus ieskatīties savos brīvā laika pavadīšanas veidos un sniegs iedvesmu katram no mums, bet raidījuma "sejai", aktierim Aināram Ančevskim nopietns un interesants uzdevums - iejusties profesijas pārstāvju lomās! Kā viņam tas izdodas - skatieties svētdienu rītos, plkst.11:00, kanālā LNT. Esam profesionāļi, kuri kopā ar uzņēmējiem mēģina rast radošu, interesantu un izzinošu veidu, kā parādīt viņu uzņēmumu veiksmes formulu, lai pēc tam, ar labākajiem vēlējumiem, nodotu to jūsu vērtējumam, mīļie skatītāji! Piesakies un esi veiksmīgs!

Video
OffersProducts, services, keywordsFilming events
Map

Statistics:
Fully viewed : 7430
Showed in search results : 7824


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāFuneral services in Riga, funeral in Latvia, cremation and cremation. Organization of repatriation services. Morgue and catafalque services.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars offers handmade production from linen and wool. The work is done on the old type loom, which can be seen in out door museums.
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Unce, guest house
Unce, guest houseA guest house in Valmiera.Cozy rooms with all covenciences.
Pīlādži, tree nursery
Pīlādži, tree nurseryFruit-growing. The aim is to provide with qualitative, in Vidzeme tried, homegrown fruit tree and berry bush plants.
Celmiņi, holiday house
Celmiņi, holiday houseBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri