Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
BUTS, Varakļānu filiāle, training centre

BUTS, Varakļānu filiāle, training centre

Rīgas iela 13, Varakļāni, Varakļānu novads, Latvija, LV-4838
(+371) 67221736
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsEducation and training centres, Schools
Map

Statistics:
Fully viewed : 3845
Showed in search results : 59939
View in catalog : Education and training centres, Schools


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Lotes Toys, store
Lotes Toys, storeToys made of wood and other natural material has a special meaning. Natural material is recommenden by medical specialists also for kids with speech or vision disorder.
Lobes krogs, guest house
Lobes krogs, guest houseLobes pub. A cafe - till 50 people, a banquet hall - till 150 people, rooms, a bathhouse - till 20 people.
Rubīni, apartments
Rubīni, apartmentsHoliday apartments Rubīni is a nice and cosy resting-place for the guests of Ventspils. Together 5 accommodations arranged like 2-3 room apartments with all amenities.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Būvcentrs, building material sale
Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Visi banneri