Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Gymshop, trenažieru veikals

Gymshop, trenažieru veikals

Brīvības iela 147, Rīga, Latvija
(+371) 29141282
(+371) 29495860
(+371) 67525866
(+371) 67525866
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description

Mūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām. Visām iekārtām raksturīgie nosacījumi ir:

  • Augsts tehnoloģiskais izpildījums
  • Pielietošanas praktiskums un funkcionalitāte
  • Mūsdienīgs dizains
  • Augsta kvalitāte
  • Drošība
  • Cenu atbilstība kvalitātei
Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsSports and tourism goods    Body-builders       Bērnu trenažieri       Brīvdabas trenažieri       Velotrenažieri       Elliptical trainers       Slēpošanas trenažieri       Airēšanās trenažieri       Outdoor exercise equipment       Profesionālie trenažieri       Mājas trenažieri       Vibroplatformas    Play yardschildrens playgrounds       Bērnu vingrošanas kompleksi    Sports clothing       Sport costumes    Sporta uzturs Sports and tourism goods    Field-and-track inventory       Lodes       Šķēpi       Barjeras       Kārtis       Diski       Pievilkšanās stieņi       Hanteles       Carpets       Augstlēkšanas matrači    Volleyball inventory    Boksa inventārs    Aerobikas inventārs       Steperi    Basketball inventory    Tenisa inventārs       Tennis tables    Football inventory Gyn equipment    Stadionu aprīkojums    Starta elektronika    Skrejceļi    Mešanas sektori Masāžas gultas Masāžas krēsli Masāžas paliktņi Infra red sauna Environment improvement
Map

Statistics:
Fully viewed : 32116
Showed in search results : 433021


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Ūši, camping
Ūši, campingThe proximity of Kolkasrags, the air saturated with the smell of the sea and pines, the ancient history and the unique identity of the place are the hallmarks of Kolka, which have also been absorbed by Ūšu sēta and its people. We offer to get to know the identity of the far northern corner of Kurzeme while enjoying a leisurely rest near the sea.
Zanzibāra, camping
Zanzibāra, campingKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Sauleskalns, bath
Sauleskalns, bathWe offer rooms for different kind of celebrations till 50 persons.Lodging for the night till 30 persons. A wet bathhouse with swimming pool. We lay tables for celebrations.
Visi banneri