Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Kantes krogs, leisure complex

Kantes krogs, leisure complex

Miera iela 5, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 26474852
(+371) 26474852
(+371) 64474177
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description
Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsRecreation complexes    Caffes       Business lunch       Dinner    Bars    Catering services       Delivery of meals       Catering in outings Serving tables    Banquets    Furneral feasts Banquet halls    Places for weddings    Place for organizing events Recreation place
Map

Statistics:
Fully viewed : 38774
Showed in search results : 937100


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Nemuno Turas, guest house
Nemuno Turas, guest houseNemunas Tour. A modern homestead in beautiful village of Ringaudai in Kaunas suburb. Kaunas city centre is just 15 minutes away by car. It is a great place to have a rest or spend a holiday.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAIf you want to install a flagpole near your private house or company, if you need company or other flags, then K-MASTI.LV is the right place to get what you want! Flags and flagpoles are our business!
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Advertisement, print, presentation advertisement, design, visual advertisement, outfit print, ideas for advertisement.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Visi banneri