Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
RC Auto , car service
RC Auto , car serviceCar Service,Running gear repair. Cars dignostik and repair. Engine repair. Timing belts and belting change. Gearbox repairs. Quick Oil Change. Brake system repairs. Welding. Starter and generator repair. Tire Service. Spare Parts.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsThe Centre of Alternative care of handicapped youngsters Mercy House was founded in Ventspils.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materials
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materialsThree layer parquet, classical and exotic wood pulp, different types of rubber covers - for children play grounds, fitnes, training halls, shooting ranges and other sport floors.
EXI, furniture
EXI, furnitureSecond-hand furniture from Germany: second-hand leather furniture, commodes, sets of bedrooms. New furniture from catalogues. Nowhere cheaper!
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Park Hotel Kekava, hotel
Park Hotel Kekava, hotelA hotel, rooms for conferences and seminars, sauna, bar, table laying for several celebrations.
Visi banneri