Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Veckalēji, SIA, woodworking

Valdgales pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 29363078
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsJoinery

Statistics:
Fully viewed : 15201
Showed in search results : 114212
View in catalog : Joinery


Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Mare, hotel
Mare, hotelHotel Mare, 500 m sea, rooms for seminars, conferences, bathhouse, fire place, TV, the Internet, going by boats, paintball, golf, rides by horses, excursions, guide services.
Ances Dizains, apparel imprinting
Ances Dizains, apparel imprintingPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
RUSSO-BALT, car trailers
RUSSO-BALT, car trailersProduction company RUSSO-BALT is the first producer of cars and minibuses in Republic of Latvia.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Villa Vanilla, hotel
Villa Vanilla, hotelViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Odzienas muiža, manor house
Odzienas muiža, manor houseMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Bucefāls, tavern
Bucefāls, tavernPub Bucefāls - rooms for banquets, table laying, hot meals and cold meals. Guest house, a bathhouse, a swimming pool.
Visi banneri