Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca

Sandras Baumanes dāvanu darbnīca

Kokles iela 18, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 28798721
 
AllOffersGalleryMap
Description
Apgleznotas kaklasaites, lakati un šalles. Stikla gredzeni, kaklarotas un rokassprādzes, filcētas rotas un apģērbi, spoguļi, pulksteņi, svečturi un dažādi interjera elementi. Sandras Baumanes radošajā darbnīcā ir iespējams pasūtīt interjera priekšmetus spoguļus, spilvenus, svečturus,gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem un biznesa partneriem. Notiek regulāras izstādes un pasākumi. Klientam ir iespēja pašam pielikt savu roku pie izvēlētās dāvanas lai viņa kļūtu īpaša, piemēram pats uzrakstīt uz kaklasaites vai lakata veltījumu. Darbnīca ir atvērta no otrdienas līdz piektdienai no pl.12 00-17 00, bet zvanot pa tel. 28798721, ir iespējams ienākt un izvēlēties dāvanu jebkurā diennakts laikā.
Gallery
OffersProducts, services, keywordsCreative workshops more detailsDesign Accessories for clothes and jewellery Interior design articles more details   Paintings more details   Clocks and watches more detailsPainting silk more details   Ties more details   scarves more detailsFilcētas rotas (Jewelry) more detailsBijouterie more detailsBags on barter more detailsCaps more detailsDecorative glass    Candle-sticks Textiles    Decorative pillows more details   Linen products
Map

Statistics:
Fully viewed : 66918
Showed in search results : 552200


Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
FINLAT
FINLATConsumer loan, Loan refinancing, Refinancing, Loan against real estate pledge, Loan against car pledge, Loan for car purchase, Car leasing, Loan for companies, Loan for starting a business, Loan for debt repayment, Farmer loan, Factoring/invoicing, Financing of development projects, Interesting IT financing of start-ups, Loan against real estate pledge.
Leibuk, IK
Leibuk, IKAccounting services for all kinds of business forms. Consultations on starting a business, choosing the most appropriate form of business, choosing tax regime. Leibuk provides comprehensive services ranging from business plan development, company formation, accounting and economic analysis to companies.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
R. A. Kaspari, construction and repairs
R. A. Kaspari, construction and repairsR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Titan, fitness club
Titan, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Veido sevi, studio
Veido sevi, studioStudio Veido Sevi - a meeting place for ballet, motion and music lovers.
Visi banneri