Disa-M, transport service

Products, services, keywords
Miķeļbāka, camping
Miķeļbāka, campingGuest house Miķeļbāka offers camping houses. Shower and WC. It is possible to order meal. Bicycle rent, gathering berries and mushrooms. Not far from the sea.
Ārijas stādaudzētava, tree nursery
Ārijas stādaudzētava, tree nurseryĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museumToday, the museum complex includes four buildings, in which are located - the collection of museum, art exhibition hall, history exhibition hall and the administration. The museum dates back to 1947, when a decision on its establishment were made. The initial museum's treasure is the Rozental’s collection of the original works gathered by artist’s contemporary Marts Vējš.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAThe main directions of the company's activity are design, supply and assembly of wastewater biological treatment equipment, supply and installation of wooden summerhouses and garden houses, engineering communications construction.
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Pārcelšanās24.lv, moving services
Pārcelšanās24.lv, moving servicesPārcelšanās24.lv offers various moving services throughout Latvia and Europe.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma