Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Mazais kastanis, log buildings

Mazais kastanis, log buildings

Mežvītoli, Mārsnēni, Mārsnēnu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4129
(+371) 26480446 - Direktors
 
AllOffers

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Ziedugravas, recreation centre
Ziedugravas, recreation centreLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipment
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipmentQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel , Palanga. 11 stylish double rooms, all of which are equipped with best conveniences. Hotel's professional staff will take care of each of you separately.
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Jaunsvelmes, guest house
Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Window films, visual advertisement, advertisement on cars, glass toning, decorative glass.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Visi banneri