Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
4room, interior salon

4room, interior salon

MIC SPICE, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67798151 - salons
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsInterior

Statistics:
Fully viewed : 22664
Showed in search results : 78810
View in catalog : Interior


A-Puce, SIA, CWT official representative in Latvia
A-Puce, SIA, CWT official representative in LatviaŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Trīs pēdas, aplīmēšana, design
Trīs pēdas, aplīmēšana, designCar decals are the main direction of the company. We work with the adhesive films and auxiliary materials of 3M and MACTAC companies. We find a corresponding quality adhesive film for every vehicle.
Jura putni, museum
Jura putni, museumWoodengraving museum " Jura birds".You will see owls, that are symbols of cleverness and other different birds. The park resembles the place where nature is loved and everything is in order.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworking
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworkingWooden accessories for your kitchen, home, sauna, garden, as well as everything else, from wooden spatulas and spoons, to a portable sauna and barrel, which can be heated all year round.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Kokaudzētava Baltezers, arboretum
Kokaudzētava Baltezers, arboretumTo augment, grow and realize ornamental plants is Nursery Baltezers professional activity, there are more than 500 plant titles in our assortment.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Visi banneri