Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Spāre, tourist and recreational complex

Spāre, tourist and recreational complex

Dumburi, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3298
(+371) 26669099
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsRecreation complexes
Map

Statistics:
Fully viewed : 6151
Showed in search results : 30928
View in catalog : Recreation complexes


Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Mucenieki, country house
Mucenieki, country houseCountry house Mucenieki is located at the Abava river, next to the silent wood. Spaceous yard and pond. Separate house with a bathhouse, hall with a fire place and karaoke.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Vestiena***, hotel
Vestiena***, hotelA guest house, cafe, rooms for seminars and a bathhouse. Fishing near the lakes and mushroom picking. Next to it there is a Latvia pride - Gaizinkalns (311m) and beside there is Bazu hill (268 m).
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
SB Siltumtehnika, store
SB Siltumtehnika, storeWe specialize in the retail and wholesale of heating equipment and plumbing products, with an individual approach to each customer. The company's cooperation partners are construction companies, companies and individual customers.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Azarkrosti, guest house
Azarkrosti, guest houseAzarkrosti is in picturesque place, on the bank of Adamova lake. On the first floor there is a banquet hall with a fireplace till 30 persons.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Visi banneri