Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Delta Kompānija, SIA

Senču iela 6, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67339530 - Birojs
(+371) 67339532 - Birojs
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTopography Geodesy, cartography

Statistics:
Fully viewed : 7328
Showed in search results : 38494
View in catalog : Topography


Nāras, hotel - guesthouse
Nāras, hotel - guesthouseRecreation centre Nāras is located in Naukšēni, on the bank of Rūja, in the prior spirit brewery building, 156 km from Riga, 50 km from Valmiera.
Vuolake Hotelli, hotel
Vuolake Hotelli, hotelHotel Vuolake is a comfortable family hotel near the centre of Laukaa, about a 15-minute drive from Jyväskylä. Hotel Vuolake has 26 rooms.
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Chiffon, clothing
Chiffon, clothingChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Window films, visual advertisement, advertisement on cars, glass toning, decorative glass.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Waldmeisteri, guest house
Waldmeisteri, guest houseA cosy rest hall with bar,as well as a bathhouse and rooms for 11 people.Settle at us and enjoy the beautiful nature!
Indigo Line, SIA, EU Structural Funds on the level of national projects
Indigo Line, SIA,  EU Structural Funds on the level of national projectsControl and operational management of finances of EU Structural Funds on the level of national projects.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri