Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Filtri, SIA

Filtri, SIA

Kalnciema iela 87 k-1, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67466674
(+371) 7466652
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVentilation systems and equipment
Map

Statistics:
Fully viewed : 16770
Showed in search results : 82513
View in catalog : Ventilation systems and equipment


Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
URALA, guest house
URALA, guest houseReal Russian bathhouse. Rooms for festivities till 100 people. Great terrace with hot tub. Not far from Riga.
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Wide range of indoor furniture and interior items. Furniture for every living area, including garden furniture, the largest range of garden furniture in the Baltic States - garden chairs, garden tables, trampolines, campfire sites, garden furniture sets) Ergonomic and office chairs are on offer.
Stila Elements
Stila Elements“Stila Elements” is an expert of classic decors. We help to create elegant interior and exterior designs using materials such as wood and gypsum.
Vecliepas, holiday house
Vecliepas, holiday houseVecliepas, at the riverside of Venta. Fishing and sports facilities. Premises for celebrations. Cottages with a terrace and grill.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Līgatne, rehabilitation center
Līgatne, rehabilitation centerR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri