Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Hauka D., zvērināta tiesu izpildītāja

Lāčplēša iela 4236, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija
(+371) 65121920
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsRights protection

Statistics:
Fully viewed : 8005
Showed in search results : 24510
View in catalog : Rights protection


Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Kompānija Avotiņi, SIA, building material sale
Kompānija Avotiņi, SIA, building material saleCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Vidi, guest house
Vidi, guest houseA rest place at the lake Sasmaka. A place for celebrations, sport event organization. Banquet hall and bathhouse.
Burtakas, leisure complex
Burtakas, leisure complexVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAThe main directions of the company's activity are design, supply and assembly of wastewater biological treatment equipment, supply and installation of wooden summerhouses and garden houses, engineering communications construction.
Baltā māja, guesthouse and cafe
Baltā māja, guesthouse and cafe"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
AQUA SAN, SIA, Plumbing Equipment
AQUA SAN, SIA, Plumbing EquipmentAQUA SAN. Swimming pools and SPA swimming pools, projecting, mounting of equipment. SPA swimming pool - for sport complex, school, private house, hotel or medicine rehabilitation centre.
Visi banneri